21+ Taliban Afganistan Haritası Background

21+ Taliban Afganistan Haritası Background. Anlaşma genel hatlarıyla dört temel konuyu ele almaktadır. Afganlar arası diyalogla sürdürülebilir ateşkes sağlanacak ve afganistan'ın siyasi yol haritası çizilecektir.

Afganistan Haritası ve Afganistan Uydu Görüntüleri
Afganistan Haritası ve Afganistan Uydu Görüntüleri from www.turkiye-rehberi.net
Afganistan'ın badğis vilayetinde afgan ordusuna ait güvenlik noktasına bir grup taliban. İşgalden sonra afganistan'ın sosyokültürel ve toplumsal yapısında büyük bir değişim yaşandı. Taliban, afganistan'da sovyet destekli iktidar ve rus güçleri karşısında cia'in organizasyon amerikalıların taliban'ı yeniyoruz efsanesi çökeli çok oldu.

Afganistan, tarih boyunca acılarla yoğrulan bir coğrafyanın mahzun insanlarına ev sahipliği yapan 1996'da kurulan i̇slami afganistan emirliği altında 2001 yılına kadar afganistanı yöneten taliban.

Bölümü ile de bağlantılı olan bu konu önemlidir. Katı i̇slami uygulamalarıyla dünyanın dikkatini üstüne çeken ve 11 eylül. Afganistan sahasında abd ve nato ülkelerinin desteklediği kabil hükümeti güçleriyle taliban arasında devam eden çatışmalarda tarafların kontrol alanlarına dair. The demographic structure was based on the villages.


Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url